Presentació

Alcarràs Comercial neix de la inquietud de dos empresaris alcarrasins, Carles Garcia i Claudi Herguido. A més d'una gran amistat, els unien les ganes de tirar endavant un projecte nou en el sector de la construcció. Així el setembre de 2005, es crea Alcarràs Comercial per a la Construcció S.L.


Dirigida pel Carles, aquesta petita empresa ha esdevingut una gran família que ha aconseguit fer-se un lloc en el món de la construcció a l'hora de comercialitzar tot tipus de materials i per a atendre tot tipus de clients, des del promotor, passant pel constructor, fins arribar al particular. Tots ells tenen a la seva disposició 350m2 d'exposició en què podran trobar tot tipus de productes per a l'interiorisme de la llar, així com 10.000 m2 de tot tipus de material d'obra.


Hem d'agrair als nostres clients i amics el suport que sempre ens han ofert, ja que sense ells aquesta empresa no hagués set possible i també molt especialment als nostres treballadors, que, amb la seva dedicació, han fet d' Alcarràs Comercial una empresa de referència en el món de la construcció a Lleida i comarca.